lördag, juni 05, 2010

ÄNTLIGEN!!

Studentflaken Förbjuds

och DN

Fy tusan va bra!!!

Seriöst, vad är det att fira ens? Grattis, du har lyckats gå till skolan i ett par år, nu har du tagit studenten. ps nu är du tillräckligt utbildad för att bli arbetslös.

"Det känns som att man blivit lurad på sitt livs första dag, säger Benjamin Burstein" WTF... första dag?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Klokt inlägg. Skitklokt. Verkligen.

Exakt hur bitter var du på en skala?

p1r sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
p1r sa...

Bitter? Inte alls, jag ser bara inte varför man ska åka runt på ett flak och kasta öl. Vidare så ser jag inte heller storheten att ta studenten, man firar på ett sätt som inte står i proportion till bedriften, liksom.

Anonym, hur hemlig är du? ;)

Malin sa...

Jag håller definitivt med. Inte bara det att dom (studenterna) kastar öl från flak, dom är dessutom jäkligt mycket i vägen när vanliga (jag) människor försöker köra framåt.. Grattis era as, en gång om året får ni förstöra min kör rutt.

Christina sa...

Inte ett dugg hemlig.

Det är mycket navelskåderi. DU ser inte storheten ... DU fattar inte varför man ska åka runt.

Nu handlade det inte om dig. Utan om ungdomarna. Tror det kallas både för empati och sympati. Men det vet du säkert bättre.

p1r sa...

"Det är mycket navelskåderi. DU ser inte storheten ... DU fattar inte varför man ska åka runt."

mmm, men nu är det här ju Min blogg, där jag skriver vad JAG tycker.

JAG är ingen objektiv journalist el dyl. Jag skriver vad jag tycker, och ang studentflak så tycker JAG att de är sådär...

Christina sa...

*asg*

Moget.

Enjoy din lilla blogg som besökare inser är just ... navelskåderi. Hade du uttryckt egna åsikter i mogen skepnad (typ om du var över 14 år) hade du också tagit in motsatta åsikter i en diskussion.

Christina sa...

*asg* no 2: http://www.dn.se/sthlm/flakforbudet-rivs-upp-1.1117363

p1r sa...

@Christina
Men du, det är väl just det jag gör, tar in motsatta åsikter genom att du får uttrycka vad Du tycker, eller?
Eller iofs du har ingen åsikt vad jag kan se utan tycker bara att jag är Bitter, vilket jag kanske är, men det är inte det som är diskursen här.

Ge mig din åsikt så kan vi argumentera, just nu är det ju bara jag som uttrycker mina åsikter och du som kallar mig bitter och omogen.

Är det så att just ditt flak riskerade att bli inställt?

Cat sa...

Kolla Alex Schulmans blogg, Aftonbladet 12 juni!

studentflak sa...

Som tur var blev inte studentflaken inställda i år heller:) Hade blivit många ledsna studenter då.. Men visst förstår man att folk blir trötta på det när de får ölstänk på sina bilar eller sig själva till och med.. Det bästa vore nog att begränsa åkandet till ett par dagar högst då vet folk att man ska hålla sig undan för att slippa stökeriet. Nu pågår studentperioden under 2-3 veckor vilket kan tyckas lite väl lång period av stök o stim i trafiken.