måndag, september 12, 2011

Ola din rackare...

Hehe, så blev han dömd till slut Wild kidz Ola...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13608479.ab

http://www.dn.se/nyheter/sverige/ola-lindholm-domd-for-knarkbrott


"Det kan även vara ett spratt eller någon som vill jävlas, säger advokat Peter Lindqvist." ett spratt, really... man kan iofs frankt säga att sprattet blev väldigt lyckat."
Han säger sig VETA att han är oskyldig, men samtidigt så vet han hur han fått i sig drogen, men vill inte berätta...vadå vill inte berätta, han är inte fem år och har haft sänder den nya bilderboken i say.

5 kommentarer:

Niklas sa...

Den möjliga orsaken till att han inte vill berätta är att han kanske inte vill att den historien ska hamna på Aftonhorans förstasida nästa dag. Rättssäkerheten är dålig när det gäller sådant här. I många andra länder måste polisen bevisa att narkotika har intagits medvetet eller att oanvänd narkotika påträffas (innehav).

Anonym sa...

Hur menar du nu?
Vad har det med rättssäkerheten att göra?

Mattias sa...

Varför i hela helvete ska men betala 500 kr till brottsofferjouren? För det första borde det inte vara något brott eftersom det inte finns något offer. Skulle man påstå att man själv är offret så borde man behandlas med vård och inte straff. Och oavsett vilket så är det ju fullkomligt befängt att man ska betala 500 kronor till brottsofferjouren.

Anonym sa...

Så det är inte ett brott om det inte finns ngt offer?
men jo, jag håller med, just den där 500 till brottsofferjouren förstår jag inte.

Karpstryparn sa...

Ola Lindholm är ingen man, han är en "knarkmus"! Skrev själv ett inlägg om det hela idag.